Kungslena på Instagram

Wikinghelmet
Inför kulturhelg i Tidaholm
#kulturhelgtidaholm #artinlighttidaholm #kungslena #ateljemariak #svartstengodslera #sculpture #skulptur #konst

Wikinghelmet
Inför kulturhelg i Tidaholm
#kulturhelgtidaholm #artinlighttidaholm #kungslena #ateljemariak #svartstengodslera #sculpture #skulptur #konst
...

20 0
Växer så det knakar vår lilla 🦭 ❤️

#canon #canonphotography #canon60d #40mm #sweden #swedish #kungslena #tidaholm #baby #love #hailey #tvåbarnsmamma #canon40mm #parenthood #babygirl #portrait #babyphotography

Växer så det knakar vår lilla 🦭 ❤️

#canon #canonphotography #canon60d #40mm #sweden #swedish #kungslena #tidaholm #baby #love #hailey #tvåbarnsmamma #canon40mm #parenthood #babygirl #portrait #babyphotography
...

20 4
Kungslenas enligt mig (bokstavligen talat 😉) höjdpunkt, utsiktsplatsen Högeklint ⛰️

En plats jag ofta passerar under mina träningspass. Ibland händer det även att familjen tar en tripp dit upp för korvgrillning (valborg exempelvis, numera tradition mer eller mindre) 😊

#ungpålandsbygden
#ungapålandsbygden
#ungiöstraskaraborg
#skiteamandersson
#kungslena
#högeklint
#sommar
#utsiktsplats
#höjdpunkt
#besöksmål
#sevärdhet

Kungslenas enligt mig (bokstavligen talat 😉) höjdpunkt, utsiktsplatsen Högeklint ⛰️

En plats jag ofta passerar under mina träningspass. Ibland händer det även att familjen tar en tripp dit upp för korvgrillning (valborg exempelvis, numera tradition mer eller mindre) 😊

#ungpålandsbygden
#ungapålandsbygden
#ungiöstraskaraborg
#skiteamandersson
#kungslena
#högeklint
#sommar
#utsiktsplats
#höjdpunkt
#besöksmål
#sevärdhet
...

7 0
Ikväll fick Hailey prova spa badet 🛀🏼🫧

#baby #bebis #sweden #swedish #samsung #galxys21ultra #babyphotography #bad #bathing #pool #kungslena #tidaholm #love #hailey #summer

Ikväll fick Hailey prova spa badet 🛀🏼🫧

#baby #bebis #sweden #swedish #samsung #galxys21ultra #babyphotography #bad #bathing #pool #kungslena #tidaholm #love #hailey #summer
...

17 4
Detta hörni är svensk sommar för mig. Att efter avslutat rullskidpass kunna föräta sig på hallon odlade i ens egna trädgård. Vardagslyx precis såsom det ska vara! 😍

#ungiöstraskaraborg
#ungpålandsbygden
#ungapålandsbygden
#skiteamandersson
#kungslena
#sommar
#träning
#rullskidor
#svensksommar
#hallon

Detta hörni är svensk sommar för mig. Att efter avslutat rullskidpass kunna föräta sig på hallon odlade i ens egna trädgård. Vardagslyx precis såsom det ska vara! 😍

#ungiöstraskaraborg
#ungpålandsbygden
#ungapålandsbygden
#skiteamandersson
#kungslena
#sommar
#träning
#rullskidor
#svensksommar
#hallon
...

50 0
Häromkvällen bjöd jag hem mina kollegor från korridoren på vårrullar,  jordgubbar och umgänge i trädgården.  Fint som snus! #kungslena #sommarkväll

Häromkvällen bjöd jag hem mina kollegor från korridoren på vårrullar, jordgubbar och umgänge i trädgården. Fint som snus! #kungslena #sommarkväll ...

87 9
Tadaaaaa 🌈 har gjort en regnbåge av grönsaker!!! Cheddardip till så är vi i Hamn vänner! #ätenregnbågevarjedag #solensmat #paprika #morot #broccoli #grönkål #blomkål #blåbär #rödkål #kungslena

Tadaaaaa 🌈 har gjort en regnbåge av grönsaker!!! Cheddardip till så är vi i Hamn vänner! #ätenregnbågevarjedag #solensmat #paprika #morot #broccoli #grönkål #blomkål #blåbär #rödkål #kungslena ...

62 3
2 veckor idag, firas med blommor i håret 🥰❤️🌸

#bebis #bfjuni #canon #canonphotography #canon60d #40mm #sweden #swedish #kungslena #tidaholm #baby #love #hailey #tvåbarnsmamma

2 veckor idag, firas med blommor i håret 🥰❤️🌸

#bebis #bfjuni #canon #canonphotography #canon60d #40mm #sweden #swedish #kungslena #tidaholm #baby #love #hailey #tvåbarnsmamma
...

24 2
Kusinligan på sommarlov ♥️💚 #kungslena #gunga #hammock

Kusinligan på sommarlov ♥️💚 #kungslena #gunga #hammock ...

93 6
Fyllde han intill mig just 12 år?????

 #12år #kungslena #födelsedag

Fyllde han intill mig just 12 år?????

#12år #kungslena #födelsedag
...

122 24
Jag omfamnar gärna sommarsverige från cykelsadeln. Sverige är vackert och luktar så gott från sadeln. Kanske samlar jag på cyklar? Jag tror jag har 6 eller 7 stycken. Köper dem på loppis. Eller får av vänner. Min äldsta cykeln, en vinröd Rex från 30-talet med ballongdäck. Den har jag fått av min bästa granne Bengt. Så galet glad i den. Den använder jag mest till fint! Till trädgårdsfester och vernissager.  Till vardags tjänar min trotjänare #svalan , hon är 60 -tal och mild i tonen. Hon bär mig hem från Tidaholm ibland. Idag tog hon mig till Bruksdammen. Ni får se en skymt Av henne i mitten av fotot här. #sommarsverige #cykeltur #ekedalen #kungslena

Jag omfamnar gärna sommarsverige från cykelsadeln. Sverige är vackert och luktar så gott från sadeln. Kanske samlar jag på cyklar? Jag tror jag har 6 eller 7 stycken. Köper dem på loppis. Eller får av vänner. Min äldsta cykeln, en vinröd Rex från 30-talet med ballongdäck. Den har jag fått av min bästa granne Bengt. Så galet glad i den. Den använder jag mest till fint! Till trädgårdsfester och vernissager. Till vardags tjänar min trotjänare #svalan , hon är 60 -tal och mild i tonen. Hon bär mig hem från Tidaholm ibland. Idag tog hon mig till Bruksdammen. Ni får se en skymt Av henne i mitten av fotot här. #sommarsverige #cykeltur #ekedalen #kungslena ...

77 3
7 juni kl 08:56 kom lilla Hailey till världen.
3340 g och 48 cm ❤️👶🏼

#bebis #bfjuni #canon #canonphotography #canon60d #40mm #sweden #swedish #kungslena #tidaholm #baby #love #hailey #tvåbarnsmamma

7 juni kl 08:56 kom lilla Hailey till världen.
3340 g och 48 cm ❤️👶🏼

#bebis #bfjuni #canon #canonphotography #canon60d #40mm #sweden #swedish #kungslena #tidaholm #baby #love #hailey #tvåbarnsmamma
...

26 6
Blommor och folkets jubel. Vinnarna i kepstävlingen tillsammans med tidaholmspodden är dragna. Stort grattis till tarik_dzafo och fridalia . Jag kommer kontakta er inom en snar framtid.  elsa_gron och tidaholmspodden tackar er som varit med i tävlingen.  Kom ihåg att alla kan vi vara lika snygga och bära en broderad kepa i sommar. Bara ta kontakt med mig så fixar jag en trucker för en tvåhunka.  #truckerkeps #kungslena #madeinkungslena #madebyme #korsstygn peace out 💚🌈

Blommor och folkets jubel. Vinnarna i kepstävlingen tillsammans med tidaholmspodden är dragna. Stort grattis till tarik_dzafo och fridalia . Jag kommer kontakta er inom en snar framtid. elsa_gron och tidaholmspodden tackar er som varit med i tävlingen. Kom ihåg att alla kan vi vara lika snygga och bära en broderad kepa i sommar. Bara ta kontakt med mig så fixar jag en trucker för en tvåhunka. #truckerkeps #kungslena #madeinkungslena #madebyme #korsstygn peace out 💚🌈 ...

27 2
Skolavslutning med Anna o Susanne, räkmackan klar så nu kör vi bakelse! #kungslena #helliden

Skolavslutning med Anna o Susanne, räkmackan klar så nu kör vi bakelse! #kungslena #helliden ...

1 0
Äntligen lite värme att tala om!

#kungslena #hållhuvudetkallt

Äntligen lite värme att tala om!

#kungslena #hållhuvudetkallt
...

55 12
Förgätmigej 🌸
#canon #canonphotography #canon60d #tamron #tamron90mm #flowers #spring #macro #macrophotography #sweden #swedish #kungslena #förgätmigej #tidaholm

Förgätmigej 🌸
#canon #canonphotography #canon60d #tamron #tamron90mm #flowers #spring #macro #macrophotography #sweden #swedish #kungslena #förgätmigej #tidaholm
...

23 3
#kungslena #lenaborg #fagning

#kungslena #lenaborg #fagning ...

37 9